Cardano-prijsvoorspelling: ADA keldert naar $ 1, maar kolossaal herstel in het verschiet

Cardano-prijs duikt naar de laatste verdedigingslinie van het jaar en de meest formidabele ondersteuning voor $ 1. De vorming van een dubbelbodempatroon wijst in de richting van mogelijk herstel naar $ 1,5.

Cardano bloedde overvloedig samen met andere cryptocurrencies op de markt op maandag en dinsdag. De verliezen zijn waarschijnlijk in beeld gekomen te midden van de uitputting van het bullish kamp. Met andere woorden, kopers voelen zich niet beloond voor de moeite die ze in de markt steken. ADA koers is gestegen.

 

Waarschijnlijk hebben crypto-activa niet het dieptepunt bereikt tijdens de aanhoudende bear-run sinds de hoogste handels ooit ergens in april. Bitcoin handelt nog steeds onder de $ 30.000, terwijl Ethereum vastzit tussen ondersteuning op $ 1.750 en weerstand op $ 1.850.

 

 

Cardano handelt iets boven $1 na het verkrijgen van cruciale steun op hetzelfde niveau. Er wordt een lichte weerstand verwacht op $ 1,1, wat het herstel zou kunnen vertragen. Technische indicatoren voor de korte termijn duiden erop dat stieren geleidelijk de controle krijgen.

 

Cardano-prijs streeft naar enorm herstel naar $ 1,5

De Moving Average Convergence Divergence (MACD) voegt geloofwaardigheid toe aan de bullish vooruitzichten op de vier-uur-chart. Deze trendvolgende tool kan binnenkort een koopsignaal geven, aangezien het 12-daagse exponentiële voortschrijdend gemiddelde de 26-daagse EMA overschrijdt. De kans op een sterk herstel zal toenemen naarmate de MACD het gat naar de gemiddelde lijn (0,00) sluit.

 

Volgens de Relative Strength Index (RSI) is Cardano in hetzelfde tijdsbestek van vier uur vooral in de handen van de stieren. Omdat de RSI de trend van ADA volgt, berekent hij ook zijn sterkte. De rebound van het oversoldgebied naar de middellijn spreekt luid over de groeiende bullish grip. Safemoon koers vandaag is gestegen.

 

ADA/USD-prijsgrafiek door Tradingview

Het is essentieel om te beseffen dat Cardano een zeer bullish technisch patroon heeft gevormd. Het patroon met dubbele bodem kwam in beeld toen de ondersteuning van $ 1 twee keer werd getest, maar stabiel bleef. Er wordt verwacht dat er een terugslag zal komen uit deze solide congestiezone voor kopers en misschien ADA opstuwt richting $ 1,5.

 

Verschillende weerstandsniveaus staan ​​de ultieme opleving van $ 1,2 in de weg, gemarkeerd door de 50 Simple Moving Average (SMA) en $ 1,3 geïllustreerd door de 200 SMA.